ANA SAYFA   |   FİRMA İLANLARI   |   SİTEDE ARAMA YAP    |   İLETİŞİM






 SİTE BİLGİLERİ
 Emlak İlanları
 Oto İlanları
 İş İlanları
 İşyeri Sayısı
 Toplam Ziyaretci
: 0
: 0
: 0
: 37
: 678359



 Doğal ağaçlardan kütük mobilya imalatcısı

Doğal ağaçlardan kütük mobilya imalatcısıÜmraniye Nato Yolu caddesi üzerinde kurulan firma doğal ağaç mobilyalardan, kütük masa, kütük tv ünitesi gibi doğal kütük mobilya imalatıyla uğraşmaktadır.

Firma 1965 yılında makina modelleri imalatıyla ticaret hayatına başlamış olup, bugün babadan oğula devam ederek doğal ağaçlardan yapılan kütük masa, kütük sehpa, raf, kitaplık, tv ünitesi gibi temel ev mobilya ihtiyaçlarının yanı sıra, dekorasyon ve aksesuar ihtiyaçları için özel üretilen ürünlerle devam etmektedir. İstenilen her tür ağaçtan, istenilen ebat ve türden doğal ağaç mobilyalar imal edebilmektedir.

Doğal ağaçlardan yapılan ürünler sağlık açısından da oldukça önemlidir. Günümüzde mobilya imalatında kullanılan bir çok kimyasal ürün insan sağlığı açısından da önemli sağlık problemlerine yol açmaktadır. Doğal işlem görmemiş ağaçlardan yapılan mobilyalar, evinize, işyerinize sağlık açısından olumlu etki ettiği gibi, görsellik yönünden sırasışı olumlu etki etmektedir. Yaşam alanlarınızın insan doğasıyla ve doğayla olan uyumu tarihten günümüze ruh sağlığı açısından da çok önemli bir rol üstlenmiştir. Doğal mobilya ürünleri yaşam alanlarınızdaki negatif havayı yok ederek ruh sağlığınıza daima pozitif etki etmektedir. Vitarem Doğal Mobilya, en iyi ürünleri sizlerin beğenisine sunmayı ilke edinmiş bir şirkettir.

FİRMANIN İLETİŞİM ADRESLERİMİZ
Adres : Altınşehir Mah. Nato Yolu Cad. No.44B Ümraniye / İSTANBUL
Tel : 0216 634 11 40
Gsm : 0534 877 63 27 Gsm : 0544 544 45 53
E-Posta : info@vitaremdogalmobilya.com
Web Sitesi : Doğal Kütük Mobilya


Bu Haber 1443 kere okundu.


ÜMRANİYE HALI YIKAMA
TEL SANDALYE
HALI YIKAMA



ANA SAYFA   |   FİRMA İLANLARI   |    SİTEDE ARAMA YAP    |   İLETİŞİM
2006 - © Tüm hakları saklıdır. İzinsiz resim ve içerik alınması yasaktır.