ANA SAYFA   |   FİRMA İLANLARI   |   SİTEDE ARAMA YAP    |   İLETİŞİM






 SİTE BİLGİLERİ
 Emlak İlanları
 Oto İlanları
 İş İlanları
 İşyeri Sayısı
 Toplam Ziyaretci
: 0
: 0
: 0
: 37
: 678427



 Ümraniyespor birinci lige çıkmak için gün sayıyor

Ümraniyespor birinci lige çıkmak için gün sayıyor2. Lig’de mücadele eden Ümraniyespor sezonu başarılı bir şekilde geçirmeye devam ediyor. Puan sıralamasında 1. sırada yer alan takımımız, 1. Lig’e en yakın kulüp olarak görülüyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve şampiyonluğa emin adımlarla yaklaşan Ümraniyepor için, Tantavi Sosyal Tesisleri’nde moral ve motivasyon yemeği düzenlendi. Gerçekleşen yemek programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu, Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Maliki Ejder Batur, kulüp yöneticileri, futbolcular, teknik ekip ve belediye birim müdürleri katıldı.

Başkan Hasan Can: “76 yıllık tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakalayan Ümraniyespor’u, belediye başkanlığımız süresince amatör ligden, süper amatör lige, daha sonra bölgesel ligden, 3.lige ve iki sezon önce sadece iki mağlubiyet alarak tarihinde ilk kez 2. Lig’e çıkarmanın sevincini yaşamıştık. Şimdi ise inşallah 1. Lig’e yükselerek bizleri orada temsil edecekler” dedi. Ümraniye Belediyesi olarak ilçedeki spor kulüplerine olan desteklerini bir kez daha hatırlatan Başkan Hasan Can, spora olan katkılarının devam edeceğini söyledi.


Bu Haber 967 kere okundu.


ÜMRANİYE HALI YIKAMA
TEL SANDALYE
HALI YIKAMA



ANA SAYFA   |   FİRMA İLANLARI   |    SİTEDE ARAMA YAP    |   İLETİŞİM
2006 - © Tüm hakları saklıdır. İzinsiz resim ve içerik alınması yasaktır.